Samarbeta med oss!

Skogstekniska klustret byggs av givande samarbeten, framförallt mellan våra medlemsföretag och akademin. Är du intresserad av att samarbeta med oss i någon form, hör av dig! Tillsammans skapar vi en grogrund för ett modernt skogsbruk i norra Sverige.

Projektidéer

Har du en projektidé för innovation och/eller jämställdhet inom skogssektorn?

Spännande! Vi arbetar årligen med ett stort antal projekt, där klustret försöker stötta på olika sätt. Det kan handla om samordning, ansökningar, feedback och material av olika slag.

Möten & event

Vill ni anordna ett event eller seminarium och vill kroka arm med oss?

Kunskapsutbyte och nätverkande är centralt för att utveckla både skogssektorn i stort men även tekniska innovationer och hållbar teknik. Vi anordnar själva ett antal event, exempelvis Skogens dag, och är gärna delaktiga i andra sammankomster som behandlar teknikutveckling och utveckling av skogens nyttjande.

Praktik & exjobb

Är du student och vill göra praktik eller skriva ett arbete med utgångspunkt från skog och skogsbruk?

Ni studenter är skogssektorns framtid. Vi är alltid intresserade av att höra vilka idéer och förhoppningar ni har inför er praktikperiod, examensarbete eller uppsats. Vi hjälper årligen flera studenter att knyta kontakter, hitta ämnen och arbetsplatser för sina studier.

Se lediga examensprojekt

Jobb

Är du intresserad av att jobba inom skogssektorn och undrar var du ska vända dig?

Skogstekniska klustrets medlemsföretag och skogssektorn i övrigt  söker hela tiden ny arbetskraft. Du kan söka lediga tjänster via Arbetsförmedlingen.se, eller direkt hos klustrets medlemsföretag, men du är också välkommen att höra av dig till oss och höra dig för om arbetsmarknaden och företagens olika behov.

Medlemsskap och samarbeten

Är ditt företag eller din organisation intresserade av att veta med om Skogstekniska klustret och hur medlemsskapet ser ut?

Vår framgång är helt beroende av engagemanget och utvecklingsviljan hos våra medlemsföretag, som består av maskin- och komponenttillverkare i Norra Sverige. Vi samarbetar med ett stort antal företag och organisationer som tillsammans med medlemsföretagen tar fram morgondagens skogsteknik. Om ni är ett företag eller organisation som är nyfikna på vad vi kan åstadkomma tillsammans, så ser vi gärna att ni hör av er!

Är du intresserad av att samarbeta med oss?

Fyll i dina uppgifter och berätta kort om dina tankar eller behov, så hör vi av oss.

Tack för ditt intresse! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Något blev fel! Testa igen.