Samarbeta med oss!

Skogstekniska klustret byggs av givande samarbeten, framförallt mellan våra medlemsföretag och akademin. Är du intresserad av att samarbeta med oss i någon form, hör av dig! Tillsammans skapar vi en grogrund för ett modernt skogsbruk i norra Sverige.

”Jag har en projektidé för innovation och/eller jämställdhet inom skogssektorn.”

Spännande! Vi arbetar årligen med ett stort antal projekt, där klustret försöker stötta på olika sätt. Det kan handla om samordning, ansökningar, feedback och material av olika slag.

”Jag tycker att vi ska hjälpas åt med ett möte/event/seminarium.”

Kunskapsutbyte och nätverkande är centralt för att utveckla skogssektorn och hållbar teknik till den. Vi anordnar själva ett antal event, exempelvis Skogens dag, och är gärna delaktiga i andra sammankomster som behandlar teknikutveckling och utveckling av skogens nyttjande.

”Jag är student och vill göra praktik/skriva ett arbete med utgångspunkt från skog och skogsbruk.”

Ni studenter är skogssektorns framtid. Vi är alltid intresserade av att höra vilka idéer och förhoppningar ni har inför er praktikperiod, examensarbete eller uppsats. Vi hjälper årligen flera studenter att knyta kontakter, hitta ämnen och arbetsplatser för sina studier.

Se lediga examensprojekt

”Vi är ett företag/organisation som vill veta mer om/bli medlemmar i Skogstekniska klustret.”

Vår framgång är helt beroende av engagemanget och utvecklingsviljan hos våra medlemsföretag, som består av maskin- och komponenttillverkare i Norra Sverige. Vi samarbetar med ett stort antal företag och organisationer som tillsammans med medlemsföretagen tar fram morgondagens skogsteknik. Om ni är ett företag eller organisation som är nyfikna på vad vi kan åstadkomma tillsammans, så ser vi gärna att ni hör av er!

”Jag är intresserad av att jobba inom skogssektorn, var ska jag vända mig?”

Skogstekniska klustrets medlemsföretag och skogssektorn i övrigt  söker hela tiden ny arbetskraft. Du kan söka lediga tjänster via Arbetsförmedlingen.se, eller direkt hos klustrets medlemsföretag, men du är också välkommen att höra av dig till oss och höra dig för om arbetsmarknaden och företagens olika behov.

Är du intresserad av att samarbeta med oss?

Fyll i dina uppgifter och berätta kort om dina tankar eller behov, så hör vi av oss.

Tack för ditt intresse! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Något blev fel! Testa igen.