Tillbaks till arkivet

Välkommen till en rikskonferens om normkritik i skogen!

September 4, 2018
Indexator Rotator systems är ett av tre goda exempel som kommer att medverka på konferensen. Linda Lönnerskog, personalspecialist, kommer att visa på hur den jämställda arbetsplatsen skapas genom ett integrerat och strukturerat arbete.Det är viktigt att förändra strukturer och föreställningar som begränsar kvinnor och män att aktivt bruka, äga, vistas  och arbeta i skogen. Därför är Skogstekniska klustret tillsammans med övriga parter i Skogslänet med och arrangerar en konferens med rubriken ”Från #metoo till handling” som hålls på

Nolia i Umeå 23 oktober

i just detta ämne.

För oss är det viktigt att ge verktyg för att kunna arbeta vidare med att göra skogssektorn mer inkluderande för alla. Därför får alla deltagare med sig skriven dokumentation men också delta i en workshop med Melinda From.

Medverkar gör bland andra IKEA men också föreläsare som Tomas Gunnarson, mer känd som Genusfotografen. Det bjuds också på goda exempel från Indexator, SLU och Swedlist.

Kom och låt dig inspireras och få med dig verktyg som bidrar till bestående förändring.


Länk till anmälan hittar du  här.Mer om programmet för dagen kan du läsa i
.

Välkommen!


Konferensen delfinansieras inom Skogstekniska klustrets projekt Smart innovation, som delfinansieras av bland annat Europeiska regionala utvecklingsfonden.