Autoplant deltar under Sweden Innovation Days

Välkommen till Autoplants session den 19 januari kl 13-14 på Sweden Innovation Days. Under presentationen kommer forskare, tillverkare och företagsrepresentanter hålla en presentation på temat New forest – Autoplant och berätta om våra framsteg i vårt samverkansprojekt runt den autonoma markberednings- och planteringsmaskinen, Autoplant. Under presentationen, som hålls på engelska, kommer de som vill kunna ställa frågor i chatten och under de sista 15 minuterna kommer vi i projektgruppen att försöka svara på era frågor.

Sweden Innovation Days

Om du inte hört talas om Sweden Innovation Days än, är det ett fyra-dagars globalt event som äger rum digitalt den 17-20 januari under världsutställningen i Dubais temavecka som handlar om de globala hållbarhetsmålen i Agenda 2030. Under eventet samlas aktörer från hela världen med syfte att ta del av inspirerande talare, höra om unika sätt att arbeta med innovation samt träffa nya organisationer som kan leda till nya samarbeten för att bidra till en mer hållbar värld. Det arrangeras av Vinnova tillsammans med AI Sweden, Energimyndigheten och Ignite Sweden. Se hela programmet och anmäl dig kostnadsfritt här: https://swedeninnovationdays.se/

Autoplant har både ett utställningsbås i Expo-delen (Discovery area) och ett side-event. Du kommer till vårt side-event genom att leta upp det i programmet eller genom att använda en direktlänk till Teamsmötet, se länk längre ner.


Datum:
19
 
January 2022
Tid:

Kl. 13.00 – 14.00

Plats:

Digitalt

Kontakt: 
Bifogad fil: